Professionel rådgivning

Levering 1-4 hverdage

Høj kvalitet til lave priser

Sikker betaling

Om os

Når erfaring og viden bliver til ekspertise
Det viste sig hurtigt at være en fordel, at Liv Voss kendte til virkeligheden hos dem, hun nu skulle sælge til. 

”Jeg kan bruge min erfaring som tidligere indehaver til at hjælpe klinikker med at booste deres salg, for jeg kender deres hverdag, jeg kender og står 100% inden for de produkter, vi fører”.

Abeauty from North har flere gange med sin ekspertise og rådgivning, hjulpet indehavere med at få deres klinikker til at køre på fuld tid.

Den sjældne kombination af viden og erfaring er blevet til ekspertise. Den er der også brug for, når teamet skal ud over rampen med deres formål, som er at levere ærlighed og transparens. 
En af de største forhindringer, de møder, er den skepsis, som florerer i og omkring branchen. Kan det fx passe, at akne kan kureres, og at anti-aging virker? Her er især ét argument rigtig godt.

Det rigtige virker

”Godt behøver ikke være dyrt. Faktisk er det dyreste ikke altid det bedste. Det bedste er de produkter, som indeholder de rigtige mængder af de rigtige ting. Fx A-vitamin og frugtsyre i dagcremen ’Living Dimension’, som udover prisvenlighed holder i 3-4 måneder ved daglig brug.”

Selvom Corona krisen er gået hårdt ud over branchen, hvor rigtig mange klinikker har været nødt til at lukke, er det private markedet gået op.

”Pludselig fik folk tid til at undersøge, hvordan de kunne fjerne hår derhjemme og lave forlængede vipper. Den tendens er fortsat og vi sælger til flere og flere privatkunder”, fortæller Liv Voss.

Lys fremtid
På trods af den fortsatte krise i branchen ser fremtiden lys ud.

”Vores webshop går rigtig godt, og derudover gør vi det vi plejer: Vi undersøger og tester hele tiden nye ting. Det er vigtigt i en branche, som konstant rører på sig. Fx har vi lige nu fået nogle nye masker hjem, der strammer op, mindsker rynker og giver glød, dem er vi ret begejstrede for”, lyder det fra hende.

Noget andet Abeauty from North vil blive ved med, er at praktisere ærlighed. Både udadtil men også i teamet er der åbenhed og ærlighed. 
”Vi siger åbent, hvad der virker og hvad der ikke gør til vores kunder, det gør vi for at skabe tillid med vores kunder, samt forhandlere, da det er et tæt samarbejde vi indgår. 
I teamet fortæller vi, hvis vi har en dårlig dag, og det giver faktisk plads til at kunne yde lidt mere; At ingen skal gå og lade som om eller opsætte en facade. Det er måske lidt af et paradoks i skønhedsindustrien, der står for en smuk overflade, men ærlighed, det kommer man altså længst med”, konkluderer Liv Voss. 

Hun tog skønheden i egen hånd

Hvad gør man, når man brænder for hudpleje, hårfjerning og skønhedsviden, men pludselig ikke kunne arbejde i sin egen klinik? Mød Liv Voss, stifteren af Abeauty from North og hør hendes historie.
Da livet slog Liv Voss omkuld, måtte hun trække på alle sine erfaringer som klinikindehaver for at kunne begynde forfra. Det kunne ikke lade sig gøre uden et solidt og hjælpsomt team, samt den uundværlige hjælp fra familie og venner. Sammen skabte de Abeauty from North, der leverer produkter og specialviden om skønhed til klinikker og private kunder.

Det er meget vigtigt for Liv Voss at understrege, at selvom det var hende der måtte begynde forfra, og finde en ny måde at bruge sin passion for skønhedsbranchen, sit ønske om at hjælpe andre, bruge sin uddannelse som kosmetolog på, samt at udleve drømmen om egen virksomhed, er det i dag sammen med hende et dedikeret team, der driver den hurtigt voksende webshop og konsulentvirksomhed.

”Jeg er lige vendt tilbage fra barsel, og før det arbejdede jeg ikke fuld tid, og det kommer jeg heller ikke til i fremtiden. Heldigvis har vi et sammentømret og stærkt hold”, fortæller hun.

Det var en alvorlig trafikulykke, der tilbage i 2008, slog fundamentet ud af Liv Voss’ drøm om at drive sin egen skønhedsklinik. En drøm, der ellers var i fuld gang. 

”Jeg gik selvstændig lige efter skolen, og lykkedes ret hurtigt med at skabe en god forretning”.

Et lidt nørdet fag
For Liv er kosmetologi et lidt nørdet fag, der kalder på at finde de rigtige løsninger for hver enkelt kunde, for den samme behandling passer slet ikke til alle.

”Det der med at knække koden til, hvordan du får fjernet akne fra en ung piges hud… Den slags svære udfordringer, det synes jeg virkelig er spændende. Samtidig er det jo enormt givende, når den samme pige, efter at have prøvet alt i årevis, bliver "akne fri på få uger”, smiler Liv Voss.

Men ulykken, der gav et piskesmæld og med det hyppige migræneanfald, hukommelsestab og dagligt indtag af smertestillende medicin, gjorde det umuligt at fortsætte med at behandle kunder på fuld tid i klinikken.

Hvad gør man så, når man stadig brænder for hudpleje, hårfjerning og skønhedsviden?

”Jeg var slet ikke klar til at lægge min passion og min drøm på hylden, så da muligheden for at overtage en virksomhed, der solgte skønhedsprodukter og hjælpemidler til behandlere opstod, slog jeg til. Det er jo mega dejligt for mig, at kunne blive ved med at bruge min viden i det fag, jeg brænder så meget for.”

Liv er i dag taknemmelig for, at kunne arbejde indenfor den branche, hun brænder for, og det var ikke muligt uden partnerne i
Abeauty from North og teamet bag, da vi sammen løfter opgaverne og får virksomheden til at blomstre. 

 

Nyhedsbrev